flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Здійсненні правосуддя в умовах особливого правового режиму

18 березня 2022, 12:50

Здійсненні правосуддя в умовах особливого правового режиму

17 березня 2022 року керівник апарату Нововолинського міського суду Волинської області Анатолій Палійчук узяв участь в онлайн–семінарі “Здійснення правосуддя в умовах воєнного стану” який був проведений Національною школою суддів України для суддів та працівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Захід організовано та проведено спільно Львівським, Одеським та Чернівецьким  регіональними відділеннями Національної школи суддів України.

Семінар відкрила директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, яка зазначила, що семінар має на меті поглибити знання суддів та працівників апаратів судів при здійсненні ними правосуддя в умовах особливого правового режиму, що вводиться у разі загрози національній безпеці.

До проведення навчання було залучено суддів Христину Гладишеву та Сергія Гирича, начальника відділу супроводу онлайн-сервісів Департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу Державного підприємства “Інформаційні судові системи” Вадима Коваля.

Упродовж онлайн–семінару обговорили правила організації належної роботи суду в  умовах особливого правового режиму, що вводиться у разі загрози національній безпеці; командну роботу судді, помічника судді та секретаря судових засідань в умовах воєнного стану; особливості роботи інформаційно-телекомунікаційних ресурсів судової системи за таких умов.