flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Гасанова Гундуза

21 лютого 2020, 16:52

    СУДОВИЙ ВИКЛИК

 

          Нововолинський міський суд Волинської області викликає, як відповідача, Гасанова Гундуза, остання відома адреса реєстрації вул.Сірка, 5/213 м. Нововолинськ, Волинська область,  у справі за позовом Ковальчука Дениса Васильовича до Гасанова Гундуза про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

         Підготовче судове засідання у вищевказаній справі призначено на 12:00 год. 28 лютого 2020 року в залі судового засідання №4 Нововолинського міського суду Волинської області, що знаходиться за адресою: вул. Гагаріна, 14, м. Нововолинськ, Волинська область.

         Відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 Цивільного процесуального кодексу України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову.

         Суд роз'яснює, що відповідно до вимог Цивільного процесуального кодексу України учасники судового засідання зобов'язані повідомити про причини неявки. У разі повторної неявки у судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

         Суд роз'яснює, що з опублікуванням цього оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

        Веб-адреса ухвали про відкриття провадження у справі  в Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/

         Судовий виклик розміщений на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет. Веб-адреса сторінки: https://nv.vl.court.gov.ua/sud0312/gromadyanam

 

 

 

 Суддя                                                                               М.М.Ушаков